Betsafe

Betsafe er en anerkjent bookmaker som ble opprettet i 2006 og som holder til på Malta. De har et relativt stort utvalg og oddsen er bra. Dette er en spesielt passende oddsside for de som liker å spille på norsk fotball; Betsafe tilbyr nemlig odds på kamper helt ned til 4. divisjon.

betsafe

Et annet pluss er at kundeservicen er av ekstremt høy kvalitet. Med både live-support og et egen norsk telefonlinje for kundestøtte bør spillerne føle seg sikre på å få svar på eventuelle spørsmål.

Massiv innskuddsbonus

Til tross for at de fleste bookmakerne som sikter seg inn på det nordiske markedet er generøse med velkomstbonuser til nye kunder, er det få som kan måle seg med Betsafe.

Ditt første innskudd dobles opp til 2000 kroner. Det vil si at hvis du setter inn 2000 kroner av dine egne penger, får du 2000 ekstra automatisk lagt til din konto. Ved et innskudd på 100 kroner, vil du få 100 kroner ekstra, det vil si 100 kroner totalt.

Krav til uttak

Du må omsette innskuddet og bonusen tre ganger på spill med minst 1,50 i odds før du kan ta ut bonuspengene.

Eksempel: Hvis du setter inn 2000 kr og får fullt bonusbeløp på 2000 kr i bonus, har du totalt 4000 kr å spille for i sportsbooken. Du må omsette disse pengene 3 ganger (3 x 4000 = 12000) til 1,5 i odds før du kan gjøre et uttak eller bruke pengene på andre produkter.

Hvis du vil ta ut pengene før du har nådd omsetningsgrensen, vil du miste bonusen.

Dette gjør du

1. Registrer deg nå ved å klikke her
2. Sett inn penger via en av innskuddsmetodene
3. Bonusen blir automatisk lagt til din konto