El Clasico – uavgjort på Santiago Bernabeu

El Clasico – Copa del Rey 1. semifinale 2013

I det som skulle vise seg å bli en fyrverkeri av en kamp stakk ingen av lagene av med seieren i første semifinale i Copa del Rey.

Fabregas

Fabregas, her i Arsenal-skjorte, satt inn 0-1 til Barcelona på Santiago Bernabeu. Foto: Ronnie Macdonald

Hjemmelaget kom best i gang og etter bare 2 minutters spill holdt Cristiano Ronaldo å sette et frispark rett i mål fra vel 16 meter, men Pinto fikk avverget mesterlig.

Deretter tok Barcelona mer og mer over. Med et sikkert pasningsspill la de seg bakpå og ventet på at Real Madrid skulle presse høyt, noe som resulterte i en 60%-40%-fordeling i ballprosent favør Barcelona etter første omgang. Taktikken viste seg å fungere – etter 50 minutter satte Fabregas inn 1-0 til gjestene.

Varane headet inn utlikningen en halvtime senere og kampen endte 1-1, noe som gir Real Madrid et vanskelig utgangspunkt før returoppgjøret på Camp Nou. Det første El Clasico i 2013 endte uavgjort, men det er helt klart Barcelona som kan være mest fornøyd med gårsdagens oppgjør – både med tanke på banespill og resultat.

Se El Clasico gratis

Ønsker du å se La Liga gratis i perfekt kvalitet, så anbefaler vi at du sjekker ut Bet365 (sjekk link)- som er den største og beste leverandøren av live spansk fotball på internett. Og gjett hva? Det er også helt gratis!

One Response to “El Clasico – uavgjort på Santiago Bernabeu”

  1. Real Madrid-fan88 sier:

    El Classico har jo utviklet seg til å bli en parodi med ekstremt gode fotballspillere. Filming, slosskamper og andre ting som egentlig ikke hører hjemme i fotballen – men som for alvor er med på å gjøre kampene til fantastiske matcher.

    Skjønner ikke hvorfor jeg helt liker det, men det er virkelig knall underholdning.

Leave a Reply