Guide: Hvilken bookmaker skal jeg velge?

«Hvilken bookmaker skal jeg velge?»

Det er mulig at jeg gjentar meg selv litt gjennom flere artikler her nå, men spørsmålet «Hvilken bookmaker skal jeg velge?» dukker til stadighet opp i kommentarfeltene våre, noe som betyr at det helt åpenbart er et marked for å få objektiv informasjon om hvilke som er best.

Selv har jeg en konto hos de aller fleste større bookmakerne og føler jeg har belegg for å rangere dem.

1. Betsson.

Betsson er den jeg bruker per dags dato til både poker og oddstipping. Kjapt å enkelt å sette inn og ta ut penger. God kundesupport (chat), høy odds (lett å vinne penger) samt en hel haug med «fisker» som benytter seg av pokerklienten (også der lett å vinne penger).

Relevante linker:

Informasjon om Betsson.
Nettsiden til Betsson (betsson.no).

2. Bet365.

Grunnen til at jeg også har en konto på Bet365 er fordi jeg skal se gratis fotball i høy kvalitet. Nå vet jeg at mange sverger til dårlige streams som ma kan finne rundt omkring på nettet, men i tillegg til at de er overfylt med reklame vil de også ha en begrenset verdi i forhold til kvalitet.

Da er Bet365 svært god å ha. Har også spilt litt på oddsen der inne – godt utvalg på både internasjonal og nasjonal fotball.

Relevante linker:

Bet365s nettside.

3. Betsafe.

Den siste bookmakeren jeg vil anbefale er Betsafe, men det er egentlig primært på grunn av de gode innskuddsbonusene. Bonusene skifter titt og ofte, men en hovedregel er vel at man bør være vaksinert mot flaks og kunnskap dersom man ikke klarer å tjene penger på dem.

Det er ikke noe problem å registrere seg, skaffe seg penger via bonussystemet og deretter legge ned kontoen sin igjen. Godt norsk nettside som er lett å finne frem på.

Relevant link:

Betsafes nettside.

Leave a Reply