Guide: Slik setter man opp et tippetips

 

Guide: Slik setter man opp tippetips

Det er enkelte ting som skal være med når man setter opp et tippetips, og jeg skal gå gjennom grunnen(e) til at disse faktorene er nødvendige.

1. Hvilke kamper som skal spilles på.

Dette er vel noe som sier seg selv. Skal man opplyse noen om et godt tips er det også kurrant å si hva tipset dreier seg om.

2. Hvilken odds som spilles.

For at tipset skal ha noen reell verdi må det ha en odds som er tilfredsstillende og som man vurderer høyere enn bookmakeren. Det er for eksempel verdi i en odds på 1000 på borteseier når Brann møter Barcelona på Nou Camp – til tross for at Barcelona vinner 99 % sikkert. En odds på 1000 skal forsvare at Barcelona vinner 99,99% av kampene mot Brann. Det gjør de neppe.

3. Begrunnelse.

Hva er grunnen til at man velger de spillobjektene man gjør? Skader på motstanderlaget? Suspensjon? Dårlig form?

Alt dette er man nødt til å ta med såfremt det er relevant og interessant.

Eksempel på et godt tippetips

93. Southend – Swansea 2,30 2,80 2,60
95. Forest Green – Woking 1,60 2,90 3,60
112. Northampton – Nottingham Forest 2,20 2,85 2,70

Southend er inne i ein veldig god periode. Swansea tok ein veldig sterk seier forrige runde med ein 0-2 seier borte mot Bristol Rovers, men trur likevel at Southend blir for sterke.

Forest Green har vore veldig ustabile i det siste, veldig opp og ned. Woking er eit godt lag som har spelt dårleg i det siste. Men trur det at det kan løsne litt i dag, men trur ingen av laga vil klare og sette spikeren i kista. So går for uavgjort.

I siste kampen møtes to gode lag. Northampton har spelt svært godt i det siste, Nottingham har spelt uavgjort sine 3 siste kampar og trur dette kan bli tilfellet i dag også. Nottingham har tradisjonelt hatt god kontroll på Northampton, men trur at grunna den siste forma til Nottingham og den gode forma til Northampton den siste tida vil dette bli ein god kamp. Tippar 2-2 uavgjort.

Ikkje skyt meg om dette ikkje går inn.

Odds: 19,01

Registrer deg hos Betsson i dag!

Leave a Reply