Historien bak bookmakerne i Norge

Det er en del bookmakere som har en god del historie å vise til og det er kanskje ikke alt du visste om din yndligsbookmaker?

Vi har tatt en kikk på hvordan de forskjellige bookmakerne har kommet seg dit de er i dag.

Betsson

Allerede i begynnelsen av 2001 ble utviklingen av Betsson.com igangsatt, men i 2005 var fokuset også rettet mot Norge og her har de per dags dato godt over 100 000 registrerte spillere. I 2006 ble hovedkontoret flyttet til Malta og samme år vant Betsson prisen som Europas beste bookmaker i spillmagasinet Internet World. Det har siden gått jevnt fremover hvor de nå kan tilby et bredt utvalg av spill, betting og poker – slik at det er noe for alle og enhver.

Betsson er per dags dato børsnotert i Sverige (OMX Nordic Stock Exchange) og er et av verdens største spillselskaper.

Øvrig info:

Hjemmeside: Betsson.com.
Kundeservice: Åpen døgnet rundt.
Norsk språk: Ja.

Unibet

Unibet, som er stiftet på Malta, er en av de største bookmakerne på det europeiske markedet. Dette er en bookmaker som har kunder i over 150 land. Etter en koalisjon i 2007 fikk Unibet også kjøpt opp selskapet Maria Holding – som er en av de aller største aktørene på bingo i Europa (og spesielt på det nordiske markedet). Gruppen bak Unibet er medlem av «European Gaming and Betting Association» og «Remote Gambling Association».

De seneste årene har bookmakeren kjørt en veldig rettet kampanje mot La Liga (den spanske fotballigaen) og er blant annet hovedsponsor for storklubben Valencia.

Øvrig info:

Hjemmeside: Unibet.com
Kundeservice: Livechat åpen fra 10-22.
Norsk språk: Ja.

Bet365

Bet365 er en britisk bookmaker med base i Stoke-on-Trent. Bedriften eies av formann i Stoke City Peter Coates, noe som har ført han opp blant de 25 rikeste personene i britisk fotball. Coates er også kjent som en god tilhenger av det politiske partiet Labour – som han har donert en hel haug med penger til. Det var merkelig nok en stor transaksjon som falt sammen med en oppheving av spilleforbudet og et forbud mot tv-reklamer for betting på engelsk fjernsyn.

Bet365 er en gammel bookmaker som har holdt på helt siden 1999.

Øvrig info:

Hjemmeside: Bet365.com
Kundeservice:
Norsk språk: Ja.

Leave a Reply