Hva er rakeback?

Har du lagt merke til at en liten del av potten forsvinner for hver hånd når du spiller poker på nett? Dette kalles «rake» og er det pokersidene lever av. Men ved å skaffe deg en bra rakeback-deal kan du få store deler av summen tilbake.

Denne avgiften ligger som regel på rundt 5 prosent av hver pott. Hvis du vinner en hånd på 30 dollar, vil automatisk $1,50 gå rett til pokersiden. Spiller du bare en gang i blant vil dette kun være snakk om småpenger, men for de som bruker mer enn et par timer i uka på nettpoker er det mye å spare.

For en del spillere er en avtale som gjør at du får tilbake 20 til 70 prosent av raken rett og slett alfa og omega. Dette gjelder spesielt på lave nivåer hvor rake-strukturen gjør at det er dyrere å spille.

Selv spiller jeg veldig mye nettpoker, og det er helt utrolig hvor mye som går til pokersidene om man sitter lenge ved den fiktive onlinefilten. Bildet under viser at jeg har betalt over 10 000 kroner i rake på knapt 17 dager denne måneden. Og til tross for at jeg spiller mye, så er dette kun snakk om bord hvor man setter seg ned med maksimalt kun 50 dollar.

rake betalt

Hvordan fungerer det?

Det første du må gjøre er å velge hvor du skal spille. Dette kommer an på mange faktorer, men en av de viktigste faktorene er nettopp hvor man kan få best rakeback-avtale. RakeTheRake er en anerkjent rakebacktilbyder som har deals på de fleste pokernettverk.

1) Lag deg en bruker på RakeTheRake
2) Finn ut hvilken side du vil spille på, og følg instruksjonene ved registrering
3) Når alt er OK vil du få en e-post (som regel innen 1-2 dager) som bekrefter dealen
4) Du kan nå bare spille i vei. Rakebacken blir normalt utbetalt ukentlig på et fast tidspunkt.

Leave a Reply