Hvilke ferdigheter kreves for å bli en god pokerspiller?

Hvilke ferdigheter kreves for å bli en god pokerspiller?

Guttedrømmen går i oppfyllelse for svært mange – og da snakker jeg om drømmen om å leve av poker. Dog er det mange nordmenn som har kortspill på internett som en veldig grei ekstrainntekt, men dette er som regel mennesker som har jobbet hardt for å oppnå dette.

Her er hva du trenger for å bli en god pokerspiller.

1. Har et behersket temperament, disiplin og selvkontroll.

Det å «miste hodet» når man spiller poker er en av de vanligste grunnene til at folk går i minus. Ved å tape fem hender på rad utløser det hos mange en reaksjon i hjernen som forteller dem at de skal gå «all in» neste hånd uansett hvilke kort de har. Akkurat hvorfor det er en dårlig idè vil vel være overflødig å skrive…

2.Du må være ganske intelligent.

Du trenger ikke å være et geni, men hvis du er alltid får de dårligste karakterene i matematikk bør du revurdere din karriere. Det man trenger som pokerspiller er en generell forståelse av odds og varians – i tillegg til en hukommelse som ikke svikter når det står på som mest.

3. Du må være konkurransedyktig, men samtidig være i stand til å sette ditt ego til side.

Som vi var litt inne på i punkt 1; det å begynne å tenke så alt for mye ut over det statistiske er en av svakhetene mange «hobby-pokerspillere» har på nett. Det optimale når du spiller poker er at du holder deg helt og holdent til statistikken – med små innslag av analyse på de andre spillerne rundt bordet (som sender oss til punkt 4…).

4. God til å lese mennesker.

Det å se mønstre hos andre spillere er utrolig viktig. Er det alltid en på bordet som kaster seg på floppen og kun venter på AA/KK på hånd? Er det en som bløffer seg til seier og presser opp antall chips på bordet nærmest hver eneste runde?

Slike ting er alfa & omega å kunne analysere for å bli den rundt bordet som sanker inn mest penger.

5. Du bør være i stand til å håndtere press.

Om du ikke besitter ferdigheter til å tenke smart i pressede situasjoner, så vil jeg nesten revurdere poker-karrieren. Det kommer til å bli situasjoner hvor du på sekunder er nødt til å ta valg som omhandler en del penger. Gjør du rett valg vinner du – og mister du hodet vil du tape pengene du har satset.

6. Være i stand til å velge riktig pokerklient på nett.

Det siste tipset her har vi egentlig tatt med kun for å veilede deg på rett spor når det kommer til hvilken klient du bør benytte deg av på nett. Når du skal spille poker, så er det èn som er mye bedre enn alle de andre.

– Best programsoftware.
– De dårligste spillerne (= enkleste klienten å tjene penger på)
– Haugevis med turneringer med gode premier

Betsson! Say no more!

Registrer deg via denne linken og få innskuddsbonus i dag. Gratis og uforpliktende registrering!

Leave a Reply