Hvilken bookmaker er best?

Analyse – hvilken bookmaker er den beste?

Spørsmålet om hvilken bookmaker som er best blir stilt av tusenvis av nordmenn hvert eneste år. Skal man ha en god bookmaker er det visse kriterer som må oppfylles:

– Det skal være høy odds.
– Stort utvalg på antall kamper.
– Lett å ta ut penger.
– Helst også livestreaming.

Her er våre to kandidater til hvilken bookmaker som er best:

1. Bet365.

Bet365 er en bookmaker som har spesialisert seg på sportsinteresserte – og da kanskje spesielt fotballinteresserte. Jeg bruker denne bookmakeren mest til å se på gratis Serie A, La Liga og enkelte kamper i Nederland.

Og da er det også ganske kurant om man har satt litt penger på det ene laget.

Dette er den bookmakeren jeg personlig bruker aller mest. Enkel å bruke, enkel å registrere seg på – og med de innskuddsbonusene Bet365 opererer med vil jeg faktisk si at det er ganske enkelt å tjene penger her også.


2. Betsson.

Betsson er en gammel travel i sportsbookmiljøet, men i mine øyne er det en klient som satser litt mindre på sport (til tross for at de har sponset John Arne Riise og Thomas Myhre) og litt mer på poker/kasino. Selv om jeg noen ganger kaster inn en tippekupong her – til det jeg mener er veldig hyggelig odds.

Her er det en noe mer krevende prosess å få tatt ut penger enn for eksempel hos Bet365, men om du legger inn kredittkortet ditt (bilde av det), så skal det kun ta et par dager før pengene ligger på kontoen din.

Leave a Reply