Hvordan er bettingindustrien bygget opp?

Hvordan er betting- og gamblingindustrien bygget opp?

Bettingindustrien sysselsetter per dags dato over 200 000 personer og gir store skatteinntekter til lokale myndigheter verden over. Den allmenne tanken rundt betting på nett har endret seg fra å være skitten til å bli mer og mer akseptert. Nå har også mange norske idrettsstjerner gått i samarbeid med utenlandske bettingselskaper, noe som gjør at antall kroner spilt på kasinoene øker jevnt.

Det bredeste tilbudet av odds på idrettsarrangementer vil du finne på nett. I tillegg har samtlige utenlandske bettingselskaper muligheten til å tilby odds uten å sette ”singel”-restriksjon slik Norsk Tipping gjør.

Høy teknologisk utvikling og mye penger

Den teknologiske utviklingen på bettingmarkedet skal man heller ikke kimse av. Jeg har tidligere skrevet en artikkel om hvordan denne utviklingen har hjulpet til økte muligheter og større mangfold – samt større gevinster og enklere brukergrensesnitt på de aller fleste bettingselskaper.

Når det kommer til nasjonalitet og base, så har de aller fleste hovedkontor på enten Malta eller Kypros. Dette har de for å slippe unna skatt og lovverk som regulerer norske spillere. Om man spiller på internett er det ingen landegrenser å forholde seg til, og alle de anbefalte bookingselskapene tilbyr norsk språk.

Et problem med at de hører til på Malta er at lovene reguleres gjennom bettinglover på Malta som sier at man må kunne fremvise legitimasjon og kredittkortnummer for å få ut pengene. Dette kan dog gjøres enkelt på de respektive bookingsidene ved å laste opp dokumenter kjapt og smertefritt.

Jeg har i hvert fall aldri møtt på noen problemer når jeg skal ta ut penger.

Leave a Reply