Hvordan kan jeg sette inn og ta ut penger hos bookmakere?

I 2010 førte en endring i lotteriloven til at norske bankinstitusjoner ble pålagt å blokkere overførsler til utenlandske spillesider. Men fortvil ikke. Bookmakerne har for lengst kommet opp med alternative løsninger som gjør at nordmenn fortsatt kan gamble lovlig på nett uten at den norske stat kan gjøre noe med det.

NETeller
neteller

Dette er en kjent nettbasert lommebok som aksepteres som innskudds- og uttaksmetode hos de aller fleste bookmakere. Det er gratis å opprette konto, og det finnes heller ingen månedlig avgift. Du kan sette inn penger på din NETeller-konto via bankoverførsel eller kort (4,95 % gebyr), og deretter kan du overføre pengene til en bookmaker ved hjelp av få tastetrykk. Det tilkommer også et vekslingsgebyr på uttak med mindre både spillekontoen og NETeller-kontoen din er i norske kroner.

Et pluss med NETeller er også at du kan få et gratis kredittkort som gjør at du kan ta ut pengene i minibanken like etter at du har fått utbetaling fra spillesteder på nett. Om vi skal nevne noe negativt så må det være de forholdsvis høye gebyrene, samt at det kan ta opptil 2-3 uker å verifisere kontoen for nye brukere.

Moneybookers (Skrill)

skrill

Moneybookers er en annen «online wallet» som er velkjent blant nettgamblere. Denne tjenesten aksepteres ikke av like mange tilbydere, men har til gjengjeld lavere gebyrer sett over ett. Det koster deg 1,90 % av totalsummen å sette inn penger med kort, mens bankoverførsler er gratis. Uttak koster fra 10 til 25 kroner per transaksjon.

Paysafecard

paysafecard

En annen måte man kan sette inn på er å benytte seg av et anonymt debetkort som kan kjøpes hos 7-eleven eller Narvesen. Du velger et beløp, betaler i kassa og får med deg et bankkort som kan brukes til å sette inn penger på nett. Dette er en veldig enkel metode, og gebyret er også relativt lavt. Hvis du vil ta ut pengene kan du forespørre en  bankoverførsel til din vanlige konto, da det ikke går an å ta imot penger med et Paysafecard.

Andre metoder som aksepteres av flere bookies, casinoer og pokersider er Ukash og Entropay.

 

Leave a Reply