Kan man leve av tipping?

Veldig mange stiller seg spørsmålet: kan man leve av tipping?

Vel, jeg vet at veldig mange har prøvd. Og jeg har finlest internett og snakket med haugevis av gode oddstippere for å finne ut om det er mulig.

Hvordan kan man optimalisere inntekten på oddstipping?

Skal man leve av tippekupongene sine er man nødt til å vinne utrolig mye mer enn man taper. Og det kan strengt tatt gjøres på flere måter – og her er tre av dem:

Er du en av de som kan leve av tipping? Foto: Conray

1. Bedrive ulovlig business (kampfiksing).

Anbefales på ingen måte, men jeg vet at det er den mest vanlige måten å leve av tipping på.

2. Spille på livescore.

Det er mange som driver med analyse av spillende fotballkamper og tipper store summer på kamper som allerede er i gang. Bet365 er for eksempel en sportsbook som viser kampene samtidig som det er mulig å tippe på dem.

3. Analyse av kampene.

Den oddstipping-strategien som de aller fleste normale tippere bedriver. Det er bare det at noen av dem er bedre enn andre. Har man god kontroll på suspensjoner, skader, bortestatistikk, hjemmestatistikk og andre faktorer som kan spille inn på resultatet, så ligger man godt an – og kan tjene såpass mye penger at man kan leve av det på sikt.

Hvor vanskelig er det å leve av tipping?

Basert på de tre metodene over, så vil jeg si at det er ganske vanskelig. Eliminerer vi den ulovlige og dumme metoden (#1), så er det et fåtall som har det som hovednæring.

Når det er sagt er det utrolig få som i det hele tatt prøver å gjøre tipping til levebrød.

Konklusjon

Skal du leve av tipping er du nødt til å finne en strategi som passer. Du er nødt til å sette deg inn i odds, tipping og spillsystemer før du i det hele tatt har sjans til å tenke på det som hovedinntektskilde.

Jeg vil anslå at den mest vanlige måten å leve av det på er gjennom kampfiksing, men dette er noe vi naturligvis fraråder samtlige lesere – så du er nødt til å registrere deg hos en bookmaker og sette i gang!

Leave a Reply