La Liga: Derfor begynte jeg å holde med Valencia

Slik startet jeg som Valencia-supporter

Vi sparker snart i gang en ny sesong av La Liga (som du kan se gratis på Bet365 for øvrig), og i den sammenheng har jeg en kort anekdote fra mitt liv som Valencia-supporter. Har lenge vært opptatt av spansk fotball, men jeg må innrømme at lidenskapen for sør-europeisk fotball har forsvunnet litt hen med årene.

Allikevel er dette en historie til ettertanke.

På sent 90/tidlig 2000-tall ble jeg virkelig glad i Valencia, mye grunnet typene på laget mer enn måten de spilte fotball på. Spillere som Ayala, Marchena, Baraja, Mendieta, Aimar(som fortsatt er favorittspilleren min, rett foran mannen i avataren), C.Lopez, Vicente m. flere, gjorde meg rimelig Valencia-frelst, selv om laget mitt i utgangspunktet var FC Barcelona. Det at familien dro på ferietur til Valencia rundt den tiden, og at jeg fikk besøke ærværdige Mestalla stadion, gjorde ikke akkurat min nyvunnne kjærlighet for Valencia mindre, men så begynte ting å skje…

Både spillere og trenere forsvant sakte men sikkert. Mine «gamle» helter Ayala, Mendieta, Aimar, C.Lopez med flere forsvant til andre klubber, og Baraja og Vicente tilbringer per dags dato mer tid på benken enn på banen. Er vel en 2 år siden jeg erklærte mitt korte forhold til Valencia for avsluttet. Selv om det fortsatt er et av lagene jeg setter mest pris på i primeraen, er det nå ikke lenger noen tvil om hvem som skal heies på når f.eks. Barcelona og Valencia braker sammen.

Ser at dette ble liiitt lengre enn jeg trodde, og vet ikke helt om det faktisk får frem et klart poeng, men hensikten var iallefall å vise at det er mulig å gli bort fra et lag hvis forholdene ligger til rette for det. Det skal nevnes at dette aldri kunne hendt med hverken RBK eller Man Utd for min del(med mindre det blir boikott av Glazer, vet aldri hva den mannen er kapabel til å finne på), men akkurat hva angår spansk fotball er jeg en bigamist av natur.

Leave a Reply