Odds på typiske all-in-situasjoner i poker

I poker havner man all-in veldig ofte, spesielt i sluttfasen av turneringer. Vi gir deg odds på vanlige poker-situasjoner der to spillere skyver alle chipsene mot midten.

AK mot par

akpar

Dette er den mest vanlige all-in-situasjonen, og også en av få situasjoner der begge spillerne har omtrent like stor sjanse for å vinne.

AK trenger som regel et ess eller en konge for å vinne, men har også en litt høyere sjanse til å vinne med straight eller flush sammenlignet med underparet.

Denne oddsen er omtrent den samme hvis et par møter en hånd med to høyere kort som ikke er et par. For eksempel 88 mot KJ.

Overpar mot underpar

AAKK

Hvor surt er det ikke å møte AA når du sitter med KK, eller KK når du har QQ på hånd? Vel, i så fall er du en kraftig underdog, og vil kun vinne omtrent 1 av 5 ganger.

AQ vs KJ

AQKJ

Denne oddsen er basert på når en spiller har det høyeste og tredje høyeste kortet, mens motspilleren har det andre og fjerde høyeste kortet. Et annet eksempel kunne ha vært J8 mot T7.

 

A5 vs KJ

A5KJ

Denne oddsen er basert på når en spiller har det høyeste og det laveste kortet, mens motspilleren har det andre og tredje høyeste kortet.

Hva med post-flop?

Her kommer et knippe situasjoner som skjer ofte etter at floppen har blitt delt ut.

Overpar mot topp-par
overpairtp

 

Overpar mot set
overpairset

 

Topp-par mot 2. par
tp2ndp

 

Set mot flush

setvsflush

 
Få rakeback (penger tilbake) når du spiller poker her.

Leave a Reply