Se El Clasico gratis på nett i høy kvalitet

El Clasico – hva er det?

»» Klikk for å få tilgang til høykvalitetsstream av El Clasico nå »»

El Clasico er kampen mellom de to store gigantene i spansk fotball – Real Madrid og Barcelona. De siste årene har denne kampen betydd mer og mer for de som følger med på spansk fotball. Kampen mellom Real Madrid og Barcelona er vel så viktig som den personlige kampen som følger mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Real Madrid varmer opp til El Clasico i 2009. Foto: Laslovarga

Den første El Clasico vi får oppleve i 2013 kommer 27. februar og kommer som følge av semifinalen i Copa Del Rey.

Se El Clasico gratis på nett

Vi har et hett tips til deg som ikke får inn riktig kanal på TV-en. Det er faktisk mulig å se kampen mellom de to mektige klubbene helt gratis og lovlig på internett. Alt du trenger å gjøre er å registrere en bruker hos Bet 365 (tar bare et par minutter og kan gjøres via denne linken) og så er du i gang.

Jeg vil anbefale denne ordningen rett og slett fordi det gir en mye mer stabil kvalitet enn det gjøres hos mange andre (ulovlige) streamingsider. Husker også at Dagbladet.no faktisk hadde kjøpt rettighetene til El Classico et år slik at man kunne streame den på internett. For 99,- NOK fikk jeg en hakkete stream med en overivrig kommentator som ikke kunne se forskjell på Sergio Ramos og Pepe. Nei takk.

Skal du se El Clasico gratis på nett bør det gjøres i god kvalitet og uten irritasjonsmomenter. Det er tross alt en av de største kampene hvert eneste år.

Oddstips til El Classico

Det er ganske mye man kan spille på under disse kampene. Bettingselskapene elsker å sette opp en hel masse rare veddemål man kan spille på under disse kampene. Men jeg vil anbefale deg å fokusere utelukkende på:

– Antall kort
– Får XXXX (spilleren) gult kort/rødt kort
– 1 X 2 (hjemmeseier,uavgjort,borteseier)

Om Ronaldo filmer seg til straffe, Messi fremskaffer første corner eller om Bale sklir på knærne etter en scoring er selvfølgelig helt umulig å spå. Derfor bør man holde seg til ting man med godt fotballhode kan klare å spå. Gule og røde kort florerer jo i El Clasico, så på generelt grunnlag vil jeg spille på «under/over 4,5 gule kort» som «over». Det pleier å gi rundt 2 i odds.

Csports

&raquo Klikk for å se El Clasico streamet i høykvalitet i dag!

Leave a Reply