Se fotball på nett – spar en formue

Er du fotballfrelst og vil se alle de største ligaene og turneringene på TV? Da må du forberede deg på å betale over tusenlappen i måneden, med mindre du velger å se på nett. Vi viser deg hvordan du kan spare store summer.
Premier League går på TV2 Premium, Bundesliga på Eurosport, mens Tippeligaen, Serie A og La Liga på CMore. Bare det gir en prislapp på nærmere 800-900 kroner. Som om ikke det var nok må du i tillegg ha Viasat Fotball for å følge fransk liga og ikke minst Champions League, noe som legger på rundt 200 kroner til på regningen. Totalt sniker beløpet seg over 1000 kroner.

Spar penger på nett
Selv om det har blitt spinndyrt å se fotball på TV opp gjennom årene, har heldigvis teknologien i 2013 kommet så langt at de aller fleste kampene vises direkte på internett.

Alle kampene fra La Liga, Serie A, Ligue 1, Championship og Eredivise vises direkte på Bet365 og Unibet helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å ha penger på konto, men det koster deg som sagt ingenting å se kampene. Registrer deg kostnadsfritt her.

Bookmakeren viser også japansk, skotsk, russisk, dansk, portugisisk og argentinsk fotball, for å nevne noe.

Men hva med Premier League, Tippeliga og Champions League?
Det finnes et hav av streamingsider som viser disse kampene gratis. Disse sidene er som regel mindre pålitelige og kan ha dårligere videokvalitet, men det går som regel fint å se de fleste kampene uten problemer.

Du bør legge til disse sidene i favorittene dine:

  • Rojadirecta: Spansk side med flust av linker til både fotballkamper og andre sporter.
  • MyP2P: Har en massiv samling av steaming til fotballmatcher
  • Coolsport: Et must for Tippeligaen. Legger ut alle kampene fra Norge.

Ikke glem å registrere deg på Unibet for å få tilgang til La Liga, Serie A og andre europeiske ligaer.

Leave a Reply