Slik følger du spansk La Liga-fotball

Det som kanskje er verdens sterkeste fotball-liga, Primera Division i Spania, har blitt enklere og enklere å følge for fotballinteresserte nordmenn. Vi gir deg en oversikt over hvor du kan se oppgjørene på TV eller på nett.

På TV

Max har skaffet seg rettighetene til én kamp per runde. Det dreier seg om en av kveldskampene som går klokken 2100 eller 22oo på lørdag eller søndag.

Alle de andre oppgjørene har C More rettighetene. De fleste kampene går direkte på tv-kanalen C More Fotball, mens en liten del av møtene streames på C More Sports på nett.

På Internett

Med C More-abonnement får du tilgang til 9 av 10 kamper online (minus kampen som Max viser) per runde. Abonnementet er imidlertid veldig dyrt, og du må punge ut med minst 299 kroner for sportspakken som også inkluderer Serie A og Tippeligaen.

Heldigvis finnes det også helt kostnadsfrie alternativer. Unibet og Bet365 streamer nemlig samtlige kamper helt gratis. Den eneste haken er at du må registrere deg og ha penger tilgjengelig på konto, men du trenger altså ikke å betale noe for å streame matchene.

Registrer deg på Unibet eller Bet365 her.

Leave a Reply