Lønner det seg å tippe blindt på favoritter?

Tippe konstant på Manchester United..?

Spørsmål:

Selv om jeg ikke er en Manchester United-supporter, har jeg nå begynt å alltid bette på de, i det minste på hjemmebane.

Jeg startet med 300 kroner, betta alt på at de slo Tottenham hjemme. Den gikk inn. Da hadde de vokst til 460 kroner. Så betta jeg alt mot Arsenal. 600 kroner. Betta alt mot Bolton. 900 kroner. Så var turen kommet til Chelsea. Her var jeg i tvil, men tenkte at det hadde vært surt å bomme hvis de vant, så jeg betta 900. 1,95 i odds, 1760 på konto.Spain v Italy - UEFA EURO 2012 Final

I fjor vant Manu 18/19 kamper hjemme, og sånn som de spiller nå kommer de nok opp i rundt det antallet til slutt også. Jeg har tenkt å betta H på alle kampene, kanskje bortsett fra Man City og Liverpool, men resten av kampene går rett inn. De 300 jeg starta med vil da ende opp i mellom 50.000-80.000 avhenig av oddsen jeg får. Oppfordrer andre til å ta sjansen også.

Er dette noen god idè mener dere?

Svar:

Nei.  Å satse alt du har på én kamp er ingen bra strategi. Hva med det faktum at når United går på trynet mot Swansea eller et hvilket som helst annet lag så er hele egenkapitalen din borte? Det blir litt som å trille en terning der man vinner med 6,5,4,3,2 og taper med 1. Det går gjerne bra 5, 10 og kanskje 15 kast, men så kommer eneren og alt er tapt. Før eller siden er de dømt til å gå på snørra.

Hold deg heller til units og bankroll management. Spill single(/doble)-kuponger der du kun satser en brøkdel av rollen din på kampen. Da har du mindre risiko og pengene varer lengre.

Du blir gjerne ikke rik over natta hvis du ikke har en god kapital selv i odds. Du kan dog ha griseflaks, men hvis du spiller på rene Utd-seiere, som ligger i 1.20ish sjiktet skal det litt til for å komme i den kategorien.

Sjekk ut Betsson for best odds!

Leave a Reply