Tre gode grunner til å starte å tippe på nett

Her presenterer vi tre korte, konsise og presise grunner til at du skal begynne å tippe på nett. De gjelder både for deg som har tippet på Norsk Tipping fysisk i butikk tidligere og for deg som er helt fersk med oddstipping.

1. Du kan tjene penger.

Hele formålet med oddstipping er for de aller fleste å tjene penger. Det er klart at man også søker spenning og håper at

Foto: Wikimedia Commons, Dr. Reiner Düren

fotballkampen blir mer spennende enn hva den var i utgangspunktet (ref punkt 2), men det primære målet for de aller fleste er å kunne gå i pluss.

Og det kan man om man følger rådene vi gir når det kommer til strategier man bør følge for å tjene penger på oddstipping.

2. Sport blir utrolig spennende igjen.

Det er noen fotballkamper som er kjedeligere enn andre. Om de allikevel går på TV i beste sendetid pleier jeg noen ganger å sette noen små slanter på det ene laget for å piffe opp kampen. Og tro meg – det hjelper helt utrolig mye.

Fotballandslaget har faktisk hatt noen kamper jeg har engasjert meg i de seneste årene, og det er ikke på grunn av fotballen de spiller…

3. Du har alt på ett sted.

Grunnen til at du skal finne deg en bookmaker på nett er på grunn av at det er utrolig enkelt å finne alt mulig på et sted. På klienten jeg spiller på (Betsson) er det gode muligheter for oddstipping, kasino og poker – og det er vel strengt tatt bare fotballkamper og enkelte pokerturneringer jeg spiller på.

Om du er overbevist om å begynne å tippe på nett, så vil jeg anbefale at du sjekker ut en av følgende bookmakere for å registrere deg og i hvert fall sjekke ut forholdene. Tro meg – det er ikke farlig i det hele tatt.

Leave a Reply