Tre gode grunner til å velge Betsson

Tre gode grunner til å velge Betsson

Jeg har alltid vært en spillentusiast, men jeg skal innrømme at jeg har vært innom mange forskjellige bettingselskaper på nett før jeg endelig fant en som passet meg og mine behov. Betsson er en klient som er god kjent for det norske publikum gjennom flere «skandaler» de seneste årene – og da tenker jeg selvfølgelig på sponsingen av kjente norske utøvre som Thomas Myhre og John Arne Riise.

Akkurat disse skandalene bryr jeg meg svært lite om. Spesielt når jeg vet at det er den beste bookmakeren for norske kunder.

Her er mine tre (mer eller mindre…) gode grunner til å velge Betsson.

1. Jeg tjener penger der.

Det er to grunner til at jeg driver med oddstipping og poker:

1) At det gir meg spenning og moro i hverdagen.
2) At jeg tjener penger.

På Betsson er det flusst med såkalte «fisker» som spiller poker, noe som øker vinnersjansene til de som har litt statistikkberegning inntakt. I tillegg kan de tilby god odds på lavere divisjoner i England og Norge, noe jeg nyter godt av.

2. Man kan spille poker direkte i nettleseren.

Da jeg sverget til Nordicbet i ca et halvt års tid ble jeg tvunget til å laste ned en pokerklient for å spille. Ikke bare var det tungvindt å laste ned, innstallere og re-registrere (!), men det var også slik at den til tider ikke fungerte. Det var et mer eller mindre stort problem for meg.

På Betsson kan man (såfremt Java fungerer på din Mac/PC) spille poker direkte i nettleseren. Stort pluss.

3. Utbetaling skjer kjapt.

Den største grunnen til å forkaste en bookmaker er at de tviholder på pengene dine i håp at du spiller dem bort før du får tatt de ut. Jeg kan nærmest garantere at det ikke skjer hos Betsson.

Da jeg skulle ta ut et betydelig beløp hos Nordicbet tok det meg faktisk rundt 2 måneder å få pengene. Hos Betsson ba de meg registrere kredittkortet, og pengene var inne på konto i løpet av 4-5 dager.

Registrer deg hos Betsson i dag – du vil neppe angre!

Leave a Reply